Eigen gemaakte producten verkopen, daar begon ik een aantal jaren terug over te fantaseren.

Leuke en mooie dingen maken met mijn handen, dat doe ik al sinds ik klein ben. Knutselen en kleuren en later mijn kamer elke week een andere kleur schilderen en zelf meubeltjes maken.  Als 11 jarige wist ik al dat ik architect wilde worden en was toen ook al bezig met maquettes maken. Alle keuzes die ik daarna heb gemaakt, heb ik gemaakt zodat ik de studie Bouwkunde kon doen aan de TU Delft.

Toen ik 15 was leerde ik van mijn moeder de basis van het naaien op een naaimachine.Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik het naaivirus te pakken door de geboorte van mijn neefje. De geboorte van Jelte in 2015 zorgde ervoor dat mijn naaimachine overuren draaide en ideeën in overvloed kwamen.

Het begon kleding naaien, maar ook babyschoentjes. Op de schoentjes kreeg ik zo veel leuke reacties op, dat ik begon te dromen over de online verkoop van mijn handgemaakte babyschoentjes. Ik mistte namelijk het werken met mijn handen en snel resultaat zien bij mijn baan als architect. Toen de kans kwam om te stoppen bij een architectenbureau, heb ik deze kans gegrepen. En de stap durven zetten tot het opzetten van mijn eigen webshop (2015). Ik wilde namelijk niet later denken "had ik maar..." 

Tot de dag van vandaag heb ik daar totaal geen spijt van! Ik vind het heerlijk om met mijn handen te werken en eigen baas te zijn. Elke keer als er een bestelling binnenkomt, krijg ik een kick en word ik heel blij van de lieve en leuke reacties die ik krijg.

Babyschoentjes verkoop ik ondertussen niet meer. Studio LL en ik hebben zich verder ontwikkeld.  Met name fotografen weten de weg te vinden naar mijn webshop. Mijn aanbod in producten zal zich blijven ontwikkelen, omdat ik het leuk vind om mij zelf uit te dagen maar ook om echt te ondernemen.

Ik word heel blij van het maken van mooie dingen en nog blijer van blije klanten!

Happy shopping!
 

Liefs,

Ellen (LL)

Wil je nog meer over mij lezen, lees dan het leuke artikel op Single Mama.

 

Studio LL Ellen Smit in haar atelier achter een industriele naaimachine

© 2016 - 2023 Studio LL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel