Eigen gemaakte producten verkopen, daar begon ik een aantal jaren terug over te fantaseren.

Leuke en mooie dingen maken met mijn handen, dat doe ik al sinds ik klein ben. Knutselen en kleuren en later mijn kamer elke week een andere kleur schilderen en zelf meubeltjes maken.  Als 11 jarige wist ik al dat ik architect wilde worden en was toen ook al bezig met maquettes maken. Alle keuzes die ik daarna heb gemaakt, heb ik gemaakt zodat ik de studie Bouwkunde kon doen aan de TU Delft.

Toen ik 15 was leerde ik van mijn moeder de basis van het naaien op een naaimachine.Ongeveer 12 jaar geleden kreeg ik het naaivirus te pakken. De geboorte van Jelte in 2015 zorgde ervoor dat mijn naaimachine overuren draaide en ideeën in overvloed kwamen.

Het begon kleding naaien, maar ook babyschoentjes. Op de schoentjes kreeg ik zo veel leuke reacties op, dat ik begon te dromen over de online verkoop van mijn handgemaakte babyschoentjes. Ik mistte namelijk het werken met mijn handen en snel resultaat zien bij mijn baan als architect. Toen de kans kwam om te stoppen bij een architectenbureau, heb ik deze kans gegrepen. En de stap durven zetten tot het opzetten van mijn eigen webshop (2015). Ik wilde namelijk niet later denken "had ik maar..." 

Van babyschoentjes heb ik me verder ontwikkeld naar leren tassen maken. Beide verkoop ik allang niet meer. De laatste jaren richt ik mij vooral op producten voor de fotografen (gepersonaliseerde camerariemen, slings, cameraharnassen ). Maar je kan bij terecht voor etuis, paspoorthoesje, sleutelhangers en meer. Mijn aanbod in producten zal zich blijven ontwikkelen, omdat ik het leuk vind om mij zelf uit te dagen maar ook om te ondernemen.

Eén ding weet ik in ieder geval zeker, ik wil altijd mijn producten zelf blijven maken en niet uitbesteden. Ik vind het heerlijk om met mijn handen te werken en jouw items helemaal naar wens kan maken. Elke keer als er een bestelling binnenkomt, krijg ik een kick en word ik heel blij van de lieve en leuke reacties die ik krijg.

Happy shopping!
 

Liefs,

Ellen (LL)

 

Studio LL Ellen Smit in haar atelier achter een industriele naaimachine

© 2016 - 2024 Studio LL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Ivm schoolvakanties werk ik minder en kan de levertijd langer zijn dan staat aangegeven! Laatste week juli t/m 22 augustus gaat de webshop helemaal dicht ivm zomerstop. Wil je dus nog wat voor een bepaalde datum ontvangen? Bestel dan op tijd zodat ik het voor de zomerstop kan verzenden.