RETOURNEREN
Het kan gebeuren dat je bestelling niet aan je verwachting voldoen. Binnen een termijn van 14 dagen vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen mag je zonder opgave van reden je bestelling retourneren. Custom made of gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Gedurende deze termijn kun je datgene met de schoentjes doen wat redelijkerwijs nodig is om de schoentjes te beoordelen. Het is toegestaan de schoentjes uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen. Heb je meer gedaan dan nodig was om de schoentjes te proberen, dan kan ik daarvoor kosten in rekening brengen.

Om te retourneren, kun je mij een e-mail te sturen via info@studio-ll.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dien je je bestelling terug te sturen.

Ik verzoek je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

Na ontvangst van de retour, ontvang je het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen terug. Ik betaal je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met mij afspreekt.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Ik schat dat deze kosten maximaal €4 zullen bedragen als je gebruik maakt van brievenbus verzending. Ook als je gratis verzending had bij je bestelling, draag je zelf de kosten voor retourzending.

RUILEN
Wil je een artikel ruilen? Je kan ongebruikte artikelen binnen 14 dagen terug sturen. Ik kan je een nieuw artikel toesturen, hiervoor vraag ik wel een bijdrage in de verzendkosten van 2,50.

 

© 2016 - 2022 Studio LL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel