RETOURNEREN
Het kan gebeuren dat je bestelling niet aan je verwachting voldoen. Binnen een termijn van 14 dagen vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen mag je zonder opgave van reden je ongebruikte bestelling retourneren. Custom made of gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Om te retourneren, kun je mij een e-mail te sturen via info@studio-ll.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dien je je bestelling terug te sturen.

Ik verzoek je het product in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

Na ontvangst van de retour, ontvang je het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen terug. Ik betaal je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending. Ik schat dat deze kosten maximaal €4 zullen bedragen als je gebruik maakt van brievenbus verzending. Ook als je gratis verzending had bij je bestelling, draag je zelf de kosten voor retourzending.

RUILEN
Wil je een artikel ruilen? Je kan ongebruikte artikelen binnen 14 dagen terug sturen. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Je kan dan zelf een nieuwe bestelling plaatsen.

© 2016 - 2024 Studio LL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Ivm schoolvakanties werk ik minder en kan de levertijd langer zijn dan staat aangegeven! Laatste week juli t/m 22 augustus gaat de webshop helemaal dicht ivm zomerstop. Wil je dus nog wat voor een bepaalde datum ontvangen? Bestel dan op tijd zodat ik het voor de zomerstop kan verzenden.