ALGEMEEN

Hoe kan ik mijn lederen artikel het beste onderhouden?
Je lederen producten kun je beste inspuiten met een waterafstotende en beschermde spray geschikt voor leder. Om glad leer soepel te houden en te beschermen kan je gebruik maken van een bijenwas (verkrijgbaar bij schoenwinkels).

Waar komt het leer vandaan?
Ik gebruik met name leer dat over uit de schoenenindustrie. Hierdoor kan ik wel vaak maar enkele items maken, omdat bijbestellen van leer niet mogelijk is.

Het leer heeft krassen en of oneffenheden.
Dat kan inderdaad. Leer is een natuurlijk product en kan dus krassen en oneffenheden hebben.

Ik heb een product met harig leer, maar zie nu kale plekken.
Na verloop van tijd kan het harige leer kale plekken krijgen door bijvoorbeeld schuren of langdurige gebruik. Dit hoort bij een harige koeienhuid.

Verzend je ook naar het buitenland?
Wil je jouw bestelling naar een ander land laten verzenden dan in de landenlijst staat, neem dan contact met mij op. Dan ga ik zorgen dat het betreffende land wordt toegevoegd.

Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe kan ik dat doen?
Je kunt je bestelling zonder reden van opgaaf binnen 14 dagen retourneren. Kijk bij retourneren, voor meer informatie.

 

SCHOENTJES:

Zijn de schoentjes echt handgemaakt?
Ja, ik ontwerp zelf de schoentjes, zoek vervolgens het leer uit, knip het leer op maat en naai de schoentjes zelf in elkaar op een industriele naaimachine.

Gebruik je echt leer voor de zool?
Ik gebruik alleen maar echt 100% leder (suède) voor de zool. Natuurlijke materialen zijn namelijk het beste voor kleine baby voetjes. Daarnaast geeft leder het gevoel dat je kindje op blote voetjes loopt, wat heel goed is voor de ontwikkeling van het lopen.

Ik krijg de schoentjes moeilijk aan bij mijn kindje.
Door het elastiek kunnen ze iets minder makkelijk aangaan, maar dat betekend ook dat ze goed om de voetjes blijven zitten! Daarnaast is het zeker zo dat je er handigheid in moet krijgen. De tweede of derde keer zal het een stuk makkelijk gaan. Met sokjes aan glijdt een voetje makkelijker in het schoentjes, dan op met blote voetjes. Gaan ze dan nog steeds lastig aan, let er dan goed op of de schoentjes niet te smal voor je kindje zijn.
Sokjes met anti-slip maakt het aantrekken ook lastig. Daarnaast kan je kleintje blaren krijgen bij het dragen van de slofjes in combinatie met anti-slip sokjes.

Het patroon van de stof van mijn schoentjes is anders dan in de webshop is weergegeven.
Dit kan inderdaad gebeuren, omdat het een handgemaakt product is.

Het linker schoentje verschilt net een paar millimeter met het rechter schoentje.
Dit is mogelijke doordat het een handgemaakt product is. De schoentjes mogen echter niet meer dan ca 3 mm van elkaar verschillen.

Zijn de schoentjes geschikt voor baby's die leren lopen?
De schoentjes zijn zeer geschikt voor baby's die leren lopen! Volgens wetenschappelijk onderzoek leert je kind het beste lopen op blote voeten. Dit kan niet altijd, voor die momenten zijn de Studio LL babyschoentjes perfect. De dunne lederen zool geeft je kindje voldoende grip op de ondergrond en geeft je kind bijna het gevoel op blote voeten te lopen. De schoentjes zijn ook ideaal te gebruiken als slofjes, voor als je kindje bijvoorbeeld in de draagdoek of kinderwagen zit.

Blijven de schoentjes goed zitten om babyvoetjes?
Het elastiek om de enkels en de veters zorgen ervoor dat de schoentjes goed blijven zitten en je kindje niet snel de schoentjes verliest.

Moet ik mijn baby sokjes aan doen in de schoentjes?
Voor de beste grip op de ondergrond, kan het beste je baby geen sokjes aan doen. Maar wil je ze gebruiken voor warme voetjes, dan adviseer ik je natuurlijk wel om je kind sokjes aan te doen. Doe je geen anti-slip sokjes aan bij het dragen van de slofjes, daar kan hij/zij blaren van krijgen.

Kunnen de schoentjes buiten gebruikt worden?
De schoentjes hebben enkel een dunne leren zool. Het kan buiten gebruikt worden, maar dat betekent snel natte voetjes en snellere slijtage van de zool.

Mijn schoentjes zijn vies. Hoe kan ik ze schoonmaken?
De schoentjes kun je beste schoonmaken met een doekje en wat natuurlijke zeep. Pas op met donkere suede, dit kan afgeven als ze nat worden. Doe ze niet in de wasmachine! Echt leer kan krimpen en stijf worden door het wassen in de wasmachine.

Hoe kan ik de schoentjes het beste onderhouden?
De schoentjes kun je beste inspuiten met een waterafstotende en beschermde spray geschikt voor textiel en leder.
 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2022 Studio LL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel