Wat leuk dat je overweegt een Studio LL camera sling aan te schaffen! Met een sling kan je 1 camera dragen. De sling draag je crossbody. Wist je dat ik alle slings zelf maak in mijn aterlier op onze zolder?

Bevestiging van je camera
De camera hangt aan de sling; de meegeleverde schroefoog draai je in de onderzijde van de je camera.  Je kan kiezen tussen 2 opties:
1.HAAK:  Aan het schoefoog hang je de haak. Dit is de meest stevige haak die ik kon vinden, met een maximaal draagvermogen van 90kg. De haak sluit met een schroef. Hij kan dus nooit zomaar open gaan! De haak is zo eenvoudig mogelijk zonder beweegbare delen (op de schroef na). Ik heb hier heel bewust voor gekozen, alles wat kan draaien of bijvoorbeeld opent met een veertje, is kwetsbaar. Dus geen standaard haak die ook voor tashengsels gebruikt worden, of een snap hook die wel heel gemakkelijk te openen is.
Check dit filmpje om de haken te zien!

2. ANCHOR LINKS: Je bevestigd de anchor aan de schroefoog of -indien mogelijk- direct aan de onderzijde van je camera. De Anchor schuif je in de anchor link. Deze peak anchor links hebben een maximaal draagvermogen van 90KG! Met deze optie kan je heel snel je camera van de sling los halen. Bij dit filmpje kan je zie hoe snel en gemakkelijk de Anchor links werken.  Voordeel is ook dat de anchor links geluidloos zijn.

Veiligheidsstrap
Voor extra veiligheid van je camera, bevestig je ook altijd de veiligheidsstrap aan je camera, op de plek waar je normaal een camerariem vast maakt. Je kan kiezen tussen een leren veiligheidsstrap met haakje of een stevig zwart verstelbaar nylon band.

  • Zwart nylon band: het nylon band is ontzettend stevig, het kan maar liefst tot 200kg dragen! Je bevestigt het zwarte riempje net zoals een camerariem. Dit bandje is daardoor ook verstelbaar. Het nadeel is dat het meer tijd kost om je camera aan dit bandje te bevestigen. Door het gebruik van peak anchor links (niet bij geleverd) in combinatie met het nylon band, kan je alsnog je camera snel loskoppelen van de sling.
  • Leren strap met haakje: het leren bandje zit aan de ene zijde met een holniet aan de ring vast en de andere zijde een musketon haakje. Dit haakje past in de meeste gevallen (zoals bij een canon) niet direct aan je camera. De meeste fotografen gebruiken een standaard sleutelring om dit probleem op te lossen. Ook al is dit leren bandje in gebruik snel, een haakje blijft wel altijd een kwetsbaar onderdeel.
  • Anchor Links: de peak anchor links zijn te bevestigen aan elke camera en zijn super sterk. Ze hebben een breekkracht van 90kg! De anchor links kan je met 1 hand los klikken, handig als je vaak wisselt van camerariem of sling.

 

Kleuren
De doorgestikte slings van gewoon leer kan ik in verschillende kleuren leer voor je maken. De standaard kleuren staan bij het artikel vermeld. Leer is een natuurlijk product, houdt er dus rekening mee dat de structuur en kleur kan verschillen van de weergave.
Staat jouw favoriete kleur er niet bij? Stuur mij dan een bericht. Ik heb nog meer kleuren leer liggen, de zogenoemde singels. Leer dat niet na te bestellen is en waarvoor geldt: op = op. Het combineren van verschillende kleuren leer is ook mogelijk. Schouderstukken of andere details van de sling in een harige dierenprint? Het is allemaal mogelijk, zo kan creëer jij je eigen unieke sling!

DikteKleur 
Ca. 2,5-3mmTaupe, bruin, croco bruin, mat zwart, croco mat zwart Iets stug, maar wordt soepeler bij gebruik 
Ca. 2,5-3mmZwart, croco zwart, legergroen, croco legergroen, grijs Soepel
Ca. 2,5 mmBeige, petrol Soepel

Personaliseren
De sling kan ik personaliseren door middel van laseren. Ik kan je favoriete tekst er op laseren, maar ook je bedrijfslogo. Het personaliseren bestel je er los bij. Na het bestellen kan je mij je logo of andere afbeelding mailen. Wil je je logo er op? Houdt er dan rekening mee dan je bij de doorgestikte slings ca.18mm hoogte heb voor een logo. Bij de slings van tuigleer is dit ca.24mm. Als je bijvoorbeeld een meer rond een vierkant logo hebt, dan komt deze er heel klein op.

 

 

 

© 2016 - 2024 Studio LL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel